Τα Χριστούγεννα της “Διακονίας” στο νοσοκομείο

Και φέτος, παρά την ιδιαιτερότητα της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον Covid-19, δε θα μπορούσε να λείψει  χαρά των μικρών μας φίλων που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αττικής.

Ακολουθώντας τις κατευθύνσεις των υπηρεσιών των Νοσοκομείων Παίδων και τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού, η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» υλοποίησε την Δευτέρα 21/12 και Τρίτη 22/12 Χριστουγεννιάτικες γιορτές στον Νοσοκομείο Παίδων Π.&Α. Κυριακού και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης αντίστοιχα , δίνοντας της ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γιορτάσουν μαζί με όλους μας αυτές τις Άγιες Ημέρες.

Σε συνεργασία με τους εργαζόμενους των Νοσοκομείων, τους ήρωες της σημερινής εποχής, είχαμε την ευκαιρία να προσφέρουμε με ασφάλεια και υπευθυνότητα σε αυτές τις παιδικές πονεμένες ψυχές, στιγμές ξεγνοιασιάς, ανεμελιάς και παιδικότητας, στιγμές που οι καταστάσεις της ζωής τους έχουν στερήσει.

Εθελοντής της «Διακονίας» ντυμένος Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά των Νοσοκομείων ενώ μουσικοί-εθελοντές έπαιξαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες χαρίζοντας όμορφες στιγμές τόσο στα παιδιά όσο και στο προσωπικό του Νοσοκομείου. 

Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση και το προσωπικό των Νοσοκομείων για την πολυετή αγαστή συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τη διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης κ.Ευσταθία Κατοίκου, η οποία τίμησε με τη παρουσία της τη γιορτή μας και ανέδειξε τη σημασία της συνεργασίας για το καλό των μικρών μας φίλων.

Η Νέα Χρονιά να είναι αφορμή για περισσότερα αληθινά παιδικά χαμόγελα.