Μικρές ιστορίες

Ενα ευχαριστώ στην ΕΔΑΝΙ & τους εθελοντές της

Αδελφοί εν Χριστώ,
Λέω εν Χριστώ και έπρεπε να βιώσω αυτή τη μαρτυρική διαδρομή μεταξύ ζωής και θανάτου για να αντιληφθώ τη δύναμη της ανωτέρας του δυνάμεως.
Για όσους από τους παριστάμενους δεν γνωρίζουν την ιστορία μου προ 5 μηνών υπεβλήθην σε μεταμόσχευση καρδιάς και ήμουν σε οικτρά κατάσταση προ του χειρουργείου επί μια τριετία ελάμβανα τεράστιες ποσότητες φαρμάκων για να διατηρηθώ στη ζωή.
Η κατάσταση μου ψυχολογικά και πνευματικά ήταν άθλια. Ο άνθρωπος ξέρετε είναι σαν το καλάμι δεν μπορεί να σταθεί στους αέρηδες μόνος του θέλει κι άλλα καλάμια για να σταθεί στη μανία της φύσεως. Ο θεός με βοήθησε και να βρεθεί μόσχευμα από ένα νέο παιδί 19 ετών και η καρδιά του να ζει μέσα μου, Θαύμα μεγάλο! Και φρόντισε να βρεθούν άνθρωποι σαν εσάς τους εθελοντές της ΕΔΑΝΙ να με στηρίξουνε.
Σας ευχαριστώ εκ βάθος καρδιάς και ο θεός να σας δίνει δύναμη να στηρίζετε και άλλους ανθρώπους που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. Διότι δυστυχώς εμείς οι απλοί άνθρωποι πολλές φορές πρέπει να φτάσουμε στο αμήν για να αντιληφθούμε ότι μόνο στη Θεία Δύναμη μπορούμε να βασιζόμαστε και ότι όποιες κοινωνικές δράσεις έχουνε ρίζα στην πίστη είναι καθοδηγούμενες από τη θεία πρόνοια.
Συνεχίστε το έργο σας με την ίδια ζέση, πίστη, δύναμη και όραμα για μια καλύτερη κοινωνία
Λεωνίδας