Όλοι μαζί και στη κρίση του Covid-19

Καθ’ όλη τη διάρκεια κρίσης του νέου κορωνοϊού, η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» συνεχίζει τη λειτουργία της προσφέροντας συντροφιά, υποστήριξη και χαρούμενες στιγμές μοναχικά παιδιά και ενήλικες στα Νοσοκομεία της Αττικής και συμβάλλοντας με κάθε δυνατό τρόπο και στην καταπολέμηση της διασποράς του ιού.

Και αυτό το καλοκαίρι, 231 εκπαιδευμένοι εθελοντές της “Διακονίας” στάθηκαν με υπευθυνότητα και ασφάλεια δίπλα σε 2.127 συνανθρώπους μας, οι οποίοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αττικής.

Όλο αυτό το διάστημα έχει δίπλα της εταιρείες, οι οποίες με την δωρεάν χορήγηση υλικών αυτοπροστασίας (μάσκες, αντισηπτικά) συμβάλλουν τα μέγιστα στην απρόσκοπτη συνέχιση του έργου και την διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στα πλαίσια των νέων συνθηκών που έχουν προκύψει από το νέο κορωνοϊο covid-19.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες Φαρμακείο Ιωάννης Εμμ. Αναγνωστάκης και ΣΙΑ Ο.Ε (700 τμχ μάσκες), Αφοί Μαγουλά Α.Β.Ε.Ε. (264 Αντισηπτικά gels 600ml, 48 Αντισηπτικά gels 100ml, 10 Αντισηπτικά gels 4lt), Naxius Hellenic Technology Producer (150 τμχ μάσκες), τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης (50τμχ μάσκες) και τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ζωοδόχος Πηγή» (50τμχ μάσκες) για την προσφορά υλικών αυτοπροστασίας, τα οποία είναι απαραίτητα για τη συνέχιση της δράσης μας.