Η “Διακονία” πάντα δίπλα στους μικρούς και μεγάλους ήρωες

Χριστός Ανέστη! Αυτές τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα δεν θα μπορούσαμε να μην επισκεφτούμε τους μικρούς μας φίλους στα Νοσοκομεία Παίδων της Αττικής. Όπως κάθε χρόνο και ειδικά φέτος, οι αποστάσεις μας φέρνουν πιο κοντά. Είμαστε πάντοτε δίπλα όποτε υπάρχει ανάγκη, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Σε συνεργασία με τις Νοσηλευτικές Υπηρεσίες, τους νέους ήρωες της εποχής μας, εθελοντές και στελέχη της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών» μοιράσαμε δώρα και χαρά στα νοσηλευόμενα παιδιά του Νοσοκομείου, ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις, τηρώντας όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα και φροντίζοντας για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Με αυτόν τον τρόπο θελήσαμε να θυμίσουμε για ακόμα μια φορά στα νοσηλευόμενα παιδιά ότι δεν είναι μόνα τους. Ότι έχουν και θα έχουν δίπλα τους, τους εθελοντές της «Διακονίας». Τους «δικούς του ανθρώπους» που είναι πάντα εκεί, να χρωματίζουν μαζί τους το «γκρίζο» του νοσοκομείου.

Υπεύθυνα και με υπομονή στεκόμαστε πάντα όπου υπάρχει ανάγκη. Πάντα δίπλα στους μικρούς και μεγάλους ήρωες της εποχής μας. Να δώσουμε Αγάπη παίρνοντας στο πολλαπλάσιο… την Χαρά που πηγάζει από την προσφορά στο συνάνθρωπο.

Τώρα μπορείς και εσύ να γίνεις ο «δικός τους άνθρωπος».

Κάλεσε καθημερινά 08:00 – 20:00 (2107752706, 2107252706) και προγραμμάτισε διαδικτυακή συνάντηση με Κοινωνικό Λειτουργό της «Διακονίας» για να μάθεις τον τρόπο.

Χρόνια πολλά!