“…για τα παιδιά της καρδιάς μας”

Η ημερομηνία της 19ης Νοεμβρίου πλησιάζει για να μας θυμίσει για μία ακόμα χρονιά ότι πρέπει συνεχώς να εντείνουμε τις καθημερινές μας προσπάθειες για την εξάλειψη του θλιβερού φαινομένου της παιδικής κακοποίησης. Ένα φαινόμενο που δυστυχώς στους καιρούς μας εντείνεται και τα μελανά του αποτελέσματα τα συναντάμε στους χώρους των παιδιατρικών νοσοκομείων

H «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» 15 χρόνια αδιάκοπα συμβάλλει στην ανακούφιση του πόνου που έχουν βιώσει οι παιδικές ψυχές, με τους εκπαιδευμένους εθελοντές της να στέκονται καθημερινά δίπλα τους όσο βρίσκονται στο χώρο του νοσοκομείου.

Τους πρώτους 10 μήνες του 2019, η «Διακονία» με τους εθελοντές της στάθηκε δίπλα, έπαιξε, φρόντισε, έκανε να νιώσουν ξανά ευτυχία 1.615 παιδιά στα τρία νοσοκομεία Παίδων Αθηνών, μικρούς ήρωες, που μέσα από τον πόνο τους δε διστάζουν να χαμογελάσουν και να γίνουν παράδειγμα αισιοδοξίας για όλους μας.

Το οφείλουμε σε όλα αυτά τα παιδιά, να μη χάνουμε την αισιοδοξία μας και με νέες δυνάμεις πάντα να προσπαθούμε.

Έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε σε εκδήλωση/μουσική βραδιά που οργανώνουμε “…για τα παιδιά της καρδιάς μας” τη Τρίτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 – 22:00 στο “Καρέας Παλλάς” Λεωφ. Καρέα 102 Βύρωνα, όπου οι καταξιωμένοι μουσικοί Βάσια Ζήλου και Βασίλης Διαμάντης και η συνθέτης και πιανίστας Ελένη Μπελιμπασάκη θα μας ταξιδέψουν με τις μελωδίες των τραγουδιών των Μάνο Χατζηδάκη, Μίκη Θεοδωράκη, Μίμη Πλέσσα κλπ.

Όλοι μαζί, να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας και να τραγουδήσουμε για το κάθε ένα από αυτά τα παιδιά, “τα παιδιά της καρδιάς μας” .

 

Η εκδήλωση διεξάγεται με την χορηγία του χώρου από το “KAREAS PALLAS“, το πιάνο από τον “Μουσικό Οίκο ΜΑΙΑΝΔΡΟ” και την ηχητική εγκατάσταση από την εταιρεία ” ΙΜΑ AUDIO LIGHTING“, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ.