Εκπαίδευση, ενημέρωση και ΔΙΑσκέδαση από τη ΔΙΑΚΟΝΙΑ στο Voluntary Action

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Εθελοντική Διακονία Ασθενών ήταν στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού που διοργάνωσε το Skywalker.gr  στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Ήμασταν εκεί για να ενημερώσουμε τους πολίτες που παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ για το έργο μας. Για να γνωρίσουμε άλλους φορείς, να τους μιλήσουμε για την αξία της εκπαίδευσης του εθελοντή και να ανταλλάξουμε ιδέες και προτάσεις μαζί τους.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι μεγάλοι και μικροί είχαν την ευκαιρία παίξουν παιχνίδια που εθελοντές τα χρησιμοποιούν στην απασχόληση των παιδιών στα νοσοκομεία, και έτσι να κατανοήσουν καλύτερα το έργο μας. Τέλος, όσοι απάντησαν σωστά το ερωτηματολόγιο μας θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για δύο διανυκτερεύσεις στο Άστρο Κυνουρίας στο ξενοδοχείο “Houdis Houses”, που θα γίνει την Τρίτη 24/07/2018 και θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση από την σελίδα μας στο Facebook (Εθελοντική Διακονία Ασθενών).

Ευχαριστούμε πολύ και συγχαίρουμε το Skywalker.gr, αλλά και την ομάδα του Voluntary Action, για αυτήν την πολύ όμορφη πρωτοβουλία. Είναι ωραίο φορείς που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της κοινωνίας να συναντώνται και να γνωρίζονται μεταξύ τους. Εκτός από την ενημέρωση του κοινού που επιτυγχάνεται, καλλιεργείται το έδαφος για πιθανή μεταξύ τους συνεργασία, με σκοπό την ποσοτική και ποιοτική  αύξηση της προσφοράς στο συνάνθρωπο και στην κοινωνία.