Ο Αρχιεπίσκοπος κοντά στους εθελοντές της Ε.Δ.Α.Ν.Ι.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β’, στο πρόγραμμα των επισκέψεών του σε νοσηλευόμενους ασθενείς επισκέφθηκε και το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Στο Παρεκκλήσι του Ευαγγελιστού Λουκά, μαζί με την Διεύθυνση και τους εργαζομένους του Ιδρύματος, είχε μια εγκάρδια συνάντηση με αντιπροσωπευτική ομάδα 50 περίπου εθελοντών της ΕΔΑΝΙ. Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε και ευλόγησε τους εθελοντές και τους προέτρεψε να συνεχίζουν την διακονία στους πονεμένους αδελφούς με πολύ ευαισθησία, σεβασμό, και Αγάπη Χριστού.

Ο εφημέριος του Νοσοκομείου και υπεύθυνος της ΕΔΑΝΙ π. Βασίλειος Κοντογιάννης παρέδωσε στον Μακαριώτατο εκ μέρους των εθελοντών, ένα μικρό αργυρό αμφορέα λέγοντας ότι «με το συμβολικό αυτό δώρο οι εθελοντές προσκομίζουν τις διακονίες και την προσφορά τους, όπως το νερό κατά τον Γάμο της Κανά, στις “δέκα υδρίες πλήρεις ύδατος” και παρακαλούν τον Μακαριώτατο, να ευλογεί τις διακονίες τους, για να γίνονται “οίνος καλός” στο δείπνο της Βασιλείας Του».

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη εδώ