Μια Μοναδική Ευλογία

Η Αγάπη του Θεού και του Αρχιεπισκόπου μας, ξεπέρασαν τις όλες τις δυσκολίες και τις πολλές υποχρεώσεις, και οδήγησαν τα βήματα του πατέρα μας, του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κοντά μας. Στην Αίθουσα των συνάξεων και τα γραφεία της Διακονίας μας. Δεν είχαμε δυνατότητα να τον υποδεχθούμε με την λαμπρότητα που του άξιζε και που πολύ θα το θέλαμε.

Τον υποδεχθήκαμε όμως με περίσσια χαράς, εκτίμησης, πλησμονή αγάπης, και υικό σεβασμό.

Ήταν Παρασκευή πρωί 13/3/2009. Λίγες μέρες πριν, λάβαμε το μήνυμα και στις 11:00 το πρωί ο Μακαριώτατος ήταν κοντά μας. Τον υποδέχθηκαν όσοι εθελοντές και εθελόντριες μπόρεσαν να λάβουν, να οικονομήσουν τις καθημερινές και άλλες υποχρεώσεις τους, και ν ανταποκριθούν, στο απρόσμενο μήνυμα sms που λίγες ώρες πριν τους στείλαμε.

Έβαλαν τη μετάνοιά τους, φίλησαν το χέρι του, πήραν την ευχή και την ευλογία του, για τους ίδιους, τους οικείους τους και τη διακονία τους. Και μέσα απ το δικό τους προσκύνημα όλη μας η διακονία και οι εθελοντές της υπέβαλαν την μετάνοιά τους & πήραν πλούσια την ευλογία της Άπειρης αγάπης του Θεού από την επίσκεψη του πατέρα μας.

Ας έχει δόξα ο Άγιος Θεός και υγεία ο πατέρας μας για την ευλογία που μας χάρισαν.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη εδώ