Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ στάθηκε δίπλα στους πλημμυροπαθείς

Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ ήταν εκεί!

Ολοκληρώθηκε το 3ήμερο προσφοράς της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ προς τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στην Θεσσαλία και Μαγνησία!

Όπως είχαμε προγραμματίσει, από τη Παρασκευή 15/9 έως και τη Κυριακή 17/9 βρεθήκαμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας στις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τις φονικές πλημμύρες (Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος).

Οι εικόνες που αντικρίσαμε θλιβερές. Οι κόποι μιας ζωής ρημαγμένοι στις άκρες των δρόμων. Πρόσωπα θλιμμένα και απελπισμένα. Σπίτια που ακόμα μέχρι σήμερα είναι πλημμυρισμένα, αμάξια αναποδογυρισμένα, στρώματα στους δρόμους γεμάτα με νερό. Συνομιλήσαμε με κατοίκους των περιοχών και μας εξιστορούσαν τις τρομακτικές καταστάσεις που βίωσαν συγκινημένοι.

Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ προσέφερε ότι μπορούσε σε όποιον είχε ανάγκη. Τσάντες γεμάτες προϊόντα και αγάπη! Την δική σας αγάπη! Περισσότεροι από 250 συνάνθρωποί μας, δέχθηκαν τη προσφορά σας και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους Κοινωνικούς Λειτουργούς της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ και να ανακουφιστούν από την έντονη ψυχοσυναισθηματική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας! Ο χρόνος λίγος αλλά η ανταπόκριση σας μεγάλη!

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά την εταιρεία Avance Car Rental η οποία προσέφερε δωρεάν τα οχήματα με τα οποία μεταφέραμε τα αγαθά που μαζεύτηκαν.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. και EUROSYST ΑΕΒΕ που ανταποκρίθηκαν ΑΜΕΣΑ με την προσφορά προϊόντων τους για τους ανθρώπους της Θεσσαλίας.

Τέλος ακόμα ευχαριστούμε επιπλέον την Αττική Οδό και την Νέα Οδό – Κεντρική Οδό οι οποίοι ανταποκρίθηκαν για την δωρεάν διέλευση των οχημάτων μας από τα διόδια καθ΄όλη την διάρκεια της δράσης.

Ευελπιστούμε και ευχόμαστε αυτές οι καταστάσεις που αντικρίσαμε και οι καταστροφές να μην έχουν επανάληψη, η ΔΙΑΚΟΝΙΑ θα στέκεται πάντα δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη όπως έχει κάνει 20 χρόνια τώρα!