Νέοι εθελοντές στην οικογένεια της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ

Νέοι εθελοντές ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα εκπαίδευσης για την περίοδο του Μαΐου 2023 αυξάνοντας τον αριθμό των μελών της οικογένειας εθελοντών της «ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ».

33 νέοι εθελοντές συμμετείχαν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και από αυτούς οι 26 το ολοκλήρωσαν επιτυχώς και συνεχίζουν με τη πρακτική εκπαίδευση.

Στο πρόγραμμα εκπαίδευσης της «ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ» οι νέοι εθελοντές είχαν την δυνατότητα και την ευκαιρία και ενημερωθούν και να καταρτιστούν από αξιότιμους εισηγητές για θέματα όπως η σωστή προσέγγιση ενός κακοποιημένου παιδιού, ενός ηλικιωμένου ατόμου που χρειάζεται την συντροφιά μας καθώς και συνανθρώπων από διάφορα μέρη του κόσμου με διαφορετικές κουλτούρες, ήθη και έθιμα.

Επιπροσθέτως η διαχείριση των συναισθημάτων, του θυμού αλλά και των επιθετικών συμπεριφορών που μπορεί να προκύψουν θα βοηθήσουν πρακτικά και καίρια τα νέα μέλη μας στο εθελοντικό τους έργο.

Η «ΔΙΑΚΟΝΙΑ» στοχεύει οι εθελοντές της να καταφέρουν να βρεθούν πλάι στους μοναχικούς ασθενείς και στα παιδιά που θέλουν τόσο πολύ να βρεθούμε πλάι τους.

Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 στα τηλέφωνα 210 77 52706, 210 7252706 και 210 7252716.