Διακονία e-Bazaar

Νιώσε τη χαρά της προσφοράς!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφώσει η Covid-19 μας στερεί τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε το καθιερωμένο μας Πασχαλινό Bazaar και την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί ενισχύοντας παράλληλα το σκοπό μας.

Επειδή όμως η υγεία και η ασφάλεια όλων μας είναι πάνω απ’ όλα, αξίζει αυτή η θυσία!

Εξάλλου η προσφορά δεν σταματά! Μπορείς ακόμα να συνεχίσεις να προσφέρεις αγοράζοντας τα δώρα σου για το Πάσχα από τη  «Διακονία».

Μπες στη σελίδα μας στο Facebook (Εθελοντικη Διακονια Ασθενων) ή κάλεσε μας στο  210 7252706 και 210 7752706 και διάλεξε μέσα από μια μεγάλη γκάμα Χειροποίητων Λαμπάδων, Συνθέσεις και άλλα Δώρα φτιαγμένα και παρασκευασμένα με μεράκι από τους εθελοντές μας για τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Νιώσε και μοιράσου τη χαρά της προσφοράς!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο ώστε τα δώρα να φτάσουν σε αυτούς που αγαπάτε ή επισκεφθείτε μας Δευτέρα με Παρασκευή 8:00 με 20:00 αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία μας (Αλεξανδρουπόλεως 23, Αμπελόκηποι), στον οποίο τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας, για να επιλέξετε τα δώρα σας.