434 εθελοντές, δίπλα σε 7.170 συνανθρώπους μας!

Η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών», από το 2003, που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στα Νοσοκομεία της Αττικής , προσφέρει διαρκώς φροντίδα και συμπαράσταση σε μοναχικούς ανήλικους και ενήλικες ασθενείς και συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Οι άρτια καταρτισμένοι εθελοντές μας, όλα αυτά τα χρόνια είναι η «αγκαλιά» στα μάτια των κακοποιημένων/εγκαταλελειμμένων παιδιών, το «παιχνίδι» στη σκέψη των εισαγγελικών παιδιών και το «αυτί» και το «χέρι» στην καρδιά των μοναχικών ενήλικων ασθενών.

Από το 2003 ως το 2019 2.438 συνάνθρωποί μας, είχαν δίπλα τους στο νοσοκομείο έναν από τους 2.281 εθελοντές της «Διακονίας»  για 454.610 ώρες. Και τo 2020, από 1/1/2020 έως και σήμερα, στο σύνολο των δράσεων της «Διακονίας», εντός και εκτός Νοσοκομείων, 434 ενεργοί εθελοντές έχουν προσφέρει 11.585 ώρες σε 7170 συνανθρώπους μας  που έχουν ανάγκη.

Η προσφορά δεν σταματά σε καιρούς δύσκολους. Αντιθέτως, όσο η ανάγκη γίνεται πιο επιτακτική τόσο αυτή μεγαλώνει. Για να μπορέσει η «Διακονία» να συνεχίσει να στηρίζει τις ανάγκες των ευάλωτων συνανθρώπων μας, έχει ανάγκη την στήριξη όλων.

Στήριξη, σαν αυτή που έδειξε η φαρμακοβιομηχανία «DEMO» A.B.E.E.. Με θεμελιώδεις αξίες , αυτές της  ειλικρίνειας, της ακεραιότητας και της αμεροληψίας, και στο πλαίσιο της διαρκούς στήριξης συλλόγων ασθενών που κάνει πράξη , η «DEMO» A.B.E.E. στάθηκε αρωγός στο έργο της «Διακονίας», καλύπτοντας  τις εκτιμώμενες ετήσιες ανάγκες της δράσης μας σε μάσκες, προσφέροντας 12000 φαρμακευτικές μάσκες μιας χρήσης.

Χάρη σε αυτή την προσφορά οι εθελοντές μας, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, θα συνεχίσουν να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τη δική τους, αλλά και των εξυπηρετούμενων.

Ευχαριστούμε θερμά την «DEMO» A.B.E.E.  για την πολύτιμη προσφορά της!