Με Dettol, Πάντα Δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη!

Η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών», παρά τις αντιξοότητες που προκαλεί η πανδημία του νέου κορωνοϊού covid-19, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Νοσοκομείων και σε από-λυτη συνεργασία μαζί τους, στέκεται Πάντα Δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.
Και το μήνα Σεπτέμβριο, 173 εκπαιδευμένοι εθελοντές μας, «έδωσαν Αγάπη και πήραν Χαρά» σε 649 παιδάκια που βρίσκονται στα νοσοκομεία με εισαγγελική εντολή και σε μοναχικούς ηλικιωμένους ασθενείς.
Για την ασφαλή και ποιοτική συνέχιση του έργου μας ωστόσο, κρίνεται απαραίτητη, τώρα περισσότερο από ποτέ, η αυστηρή τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής από τον καθένα, προπαντός για την ασφάλεια όλων μας και έπειτα για τη διασφάλιση της ποιότητας και ασφάλειας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για να καταστεί εφικτό αυτό, απαιτούνται κάποια υλικά αυτοπροστασίας (μάσκες, αντισηπτικά, γάντια), η χρήση τον οποίων είναι προϋπόθεση για την πραγματοποίηση βάρδιας από τους εθελοντές μας.
Η εταιρεία Reckitt Benckiser, ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της υγείας και της υγιεινής επενδύει διαρκώς στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Λειτουργώντας με πυξίδα την αρχή ότι οι πιο πιεστικές κοινωνικές προκλήσεις της εποχής μας δεν πρόκειται να αντιμετωπιστούν μεμονωμένα, αλλά πρέπει όλοι να παίξουν τον ρόλο τους, συνδράμει το έργο της “Διακονίας” με στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
Έτσι, αφουγκραζόμενη την ανάγκη της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών» για υλικά αυτοπροστασίας, προσέφερε 600 τμχ αντισηπτικά gel Dettol, τα οποία αξιοποιούνται από τους εθελοντές μας κατά τη προσφορά τους, στα πλαίσια των νέων συνθηκών που έχουν προκύψει από το νέο κορωνοϊό covid-19, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην απρόσκοπτη συνέχιση του έργου μας.
Ευχαριστούμε θερμά την RB Health Care Hellas Α.Ε. για την πολύτιμη προσφορά της!