Όταν οι χριστουγεννιάτικες αγορές.. συναντούν την προσφορά

Και φέτος τα Χριστούγεννα, σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με κέφι και διάθεση για προσφορά και με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου, αρωγών του έργου της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών, υλοποιούνται τα Χριστουγεννιάτικα Bazaar μας.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου ξεκίνησε η προσέλευση στο 7ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων και κορυφώθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου με παρουσία πολλών επισκεπτών οι οποίοι έκαναν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, στηρίζοντας τους σκοπούς της «Διακονίας».

Δημιουργίες των παιδιών που υποστηρίζει η «Διακονία», εθελοντών μας και προϊόντα από δεκάδες συνεταιρισμούς και εταιρείες από όλη της Ελλάδα επιλέγουν οι δεκάδες φίλοι μας για τους ίδιους, ή για να τα προσφέρουν ως δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Εάν δε καταφέρατε να βρεθείτε στο τριήμερο μπαζάρ μας, οι γιορτινές προσφορές της «Διακονίας» συνεχίζουν.

Από τις 9 έως τις 15 Δεκεμβρίου θα βρισκόμαστε στο THE MALL ATHENS. Μπορείτε να βρείτε δημιουργίες των εθελοντών μας και ποιοτικές επιλογές για δώρα στους αγαπημένους σας.

Ευχαριστούμε πολύ όσους συμβάλουν στην άρτια υλοποίηση των εορταστικών προσφορών μας.

Η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών», με τους 450 εθελοντές της, θα συνεχίσει να δημιουργεί και να προσφέρει την ευτυχία στους εκατοντάδες συνανθρώπους μας που αυτές τις γιορτινές ημέρες βρίσκονται μόνοι στα νοσοκομεία.

Ευχόμαστε σε όλους καλές και ευτυχισμένες γιορτές!