Ημέρες Ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης

Ημέρες ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για τις ανάγκες των παιδιών με εισαγγελική εντολή στα νοσοκομεία της Αττικής και τη προσφορά της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών» σε αυτά ήταν οι προηγούμενες.

Εθελοντές της «Διακονίας» βρέθηκαν στο Στ. Μέγαρο Μουσικής του Μετρό, στο Πάρκο Ριζάρη και στη Πλατεία Συντάγματος σε μία τριήμερη δράση ενημέρωσης και μοιράσματος συναισθήματος.

2500 συνανθρώποι μας έμαθαν για την ανάγκη που έχουν αυτά τα παιδιά για μια αγκαλιά, για λίγες ώρες παιχνιδιού, για λίγη ξεγνοιασιά, και άκουσαν τις πλούσιες και συγκινητικές εμπειρίες των εθελοντών μας, ενώ 63 συνάνθρωποί μας δήλωσαν ότι θέλουν να ενταχθούν ως εθελοντές στη μεγάλη οικογένεια της «Διακονίας».

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στα πλαίσια του έργου «Υποστήριξη 250 παιδιών με εισαγγελική εντολή στα τρία νοσοκομεία Παίδων Αθηνών» που υλοποιεί η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών», με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Όραμα της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών» είναι να μην υπάρχει κανένας συνάνθρωπός μας μόνος του την ώρα του πόνου στα νοσοκομεία.

Έλα και συ μαζί μας να κάνουμε το όραμα πράξη. Αν έχεις λίγο χρόνο και επιθυμία να σταθείς δίπλα σε ένα παιδάκι, κάλεσε στο 2107252706, 2107252716 και 2107752706 Δευτέρα- Παρασκευή 8:00-16:00 για να μάθεις τον τρόπο.