Δράση ενημέρωσης και δημιουργίας στο Avenue Mall Athens

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση ενημέρωσης, δημιουργίας και παιχνιδιού που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι μικροί μας φίλοι και οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Avenue Mall Athens στις 1-2 Μαρτίου 2019.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου «Υποστήριξη 230 παιδιών που νοσηλεύονται στα 3 νοσοκομεία Παίδων Αττικής με εισαγγελική εντολή», το οποίο υλοποιεί η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών», με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότεροι από 550 επισκέπτες του εμπορικού, ενημερώθηκαν με έντυπο υλικό για τις ανάγκες των παιδιών που νοσηλεύονται/φιλοξενούνται στα 3 νοσοκομεία Παίδων Αττικής με εισαγγελική εντολή, αλλά και για τις παροχές της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών» προς αυτά και τους εθελοντές, ενώ υπήρξε αξιοσημείωτη εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο έργο.

Παράλληλα, περισσότερα από 90 παιδιά είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν αποκριάτικες κατασκευές, να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια, να κάνουν face painting και να παρακολουθήσουν μαγικές παραστάσεις. Με  διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργία, χαρά και ταχυδακτυλουργικά τρικς, οι μικροί μας φίλοι κατάλαβαν τις έννοιες της συνεργασίας και της προσφοράς!

Η δράση υλοποιήθηκε με την ευγενική προσφορά του χώρου από τη διεύθυνση διαχείρισης του εμπορικού Κέντρου Avenue Mall Athens.”