Χριστουγεννιάτικο bazaar Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών

Κάνουμε τις χριστουγεννιάτικες μας αγορές στο τριήμερο bazaar της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών (30/11 έως 2/12)

Η ζεστασιά και η αγάπη προς τον πλησίον μας, σε συνδυασμό με το πνεύμα της ευαισθησίας, αρωγής και αλληλεγγύης που φέρνουν μαζί τους οι Γιορτές, θα είναι οι πρωταγωνιστές στο Χριστουγεννιάτικο bazaar της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών.

Σε  μια  περίοδο  όπου  η  οικονομική  ανέχεια  πλήττει ολοένα και μεγαλύτερη  μερίδα πληθυσμού της πατρίδας μας η Εθελοντική Διακονία Ασθενών πάντοτε συνεπής στις αρχές της συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να αναπτύσσει προγράμματα  και δράσεις για την στήριξη των πλέον ευάλωτων νοσηλευόμενων  συνανθρώπων μας.

Στο φετινό Χριστουγεννιάτικο bazaar μας που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 από τις 10:00 έως τις 20:00 θα είμαστε όλοι εκεί για να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά της ουσιαστικής προσφοράς που θα γίνεται πράξη όσο υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες γύρω μας.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, σας περιμένουμε στο Πνευματικό Κέντρο του 7ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων (Πανόρμου 59, Αμπελόκηποι).

Οι επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικο bazaar θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα δώρα τους από μία μεγάλη φιλανθρωπική αγορά, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει δημιουργίες των εθελοντών της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών.

Για αγορές άνω των 30 ευρώ θα διεξαχθεί κλήρωση για ένα Διήμερο ταξίδι στα Καλάβρυτα που περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις στο «Αχίλλειον Hotel».

Το έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση του έργου της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών.

 

Μια σειρά εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό διοργανώνονται στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού bazaar με αποκορύφωμα το Σάββατο της 1ης Δεκεμβρίου2018 και ώρα 12:00-13:00 το παιδικό εργαστήρι από τις Εκδόσεις «Πορφύρα» με θέμα την «Αποδοχή της διαφορετικότητας».

Θα ακολουθήσει στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 1/12 ένα LIVE μουσικό αφιέρωμα με τη γνωστή τραγουδίστρια  Έλενα Οικονόμου να «ντύνει» με τη

φωνή της ένα μοναδικό ρεπερτόριο με έντεχνα και άλλα αγαπημένα μας διαχρονικά τραγούδια.

Ελάτε να δώσουμε για άλλη μια χρονιά, τη ζεστή μας αγκαλιά και ένα χαμόγελο ανακούφισης στους ανθρώπους που θα περάσουν τις γιορτές νοσηλευόμενοι και μακριά από τη θαλπωρή της οικίας τους χωρίς τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η συμμετοχή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων σας είναι πολύτιμη.

Για πληροφορίες σχετικά με το Χριστουγεννιάτικο bazaar μας το γραφείο της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών λειτουργεί  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 16:00.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 72 52 716 ,  210 72 52 706,  210 77 52 706 Fax: 210 72 52 703

Email: info@diaconia.gr και το edani@diaconia.gr