Η “Διακονία” στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2018

Η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» θα συμμετέχει και φέτος  στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2018 με περίπτερο το Σάββατο και τη Κυριακή 14-15/7 και ώρες 15:00 έως 20:00. Το Φεστιβάλ θα γίνει στη Τεχνόπολη στο Γκάζι με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των συμπολιτών μας στον τομέα της προσφοράς στον συνάνθρωπο. 

Βασικό μέλημα της “Διακονίας” στη διάρκεια του 15ετούς έργου της, είναι η εκπαίδευση και κατάρτιση των εθελοντών της οι οποίοι προσφέρουν στο συνάνθρωπο, το οποίο επιτυγχάνεται με τους τρεις κύκλους εκπαίδευσης νέων εθελοντών κατά τη διάρκεια ενός έτους. Αυτή τη γνώση, θα μεταλαμπαδεύσει και στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2018, συντονίζοντας το Σάββατο 14 Ιουλίου και ώρα 18:00 – 18:45 workshop με θέμα “Εκπαίδευση Εθελοντών”.

Από αυτή τη γιορτή του εθελοντισμού δεν θα μπορούσε να λείπει το παιχνίδι και η διασκέδαση, και εννοείται τα δώρα. Έτσι εθελοντές μας , το Σάββατο και τη Κυριακή 14-15/7 και ώρες 17:00 – 20:00 θα προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς σε μικρούς και μεγάλους με διάφορα παιχνίδια στόχων, την παρουσία μασκότ, face painting, ενώ όποιος το επιθυμεί, συμπληρώνοντας ένα απλό Quiz, μπορεί να μπει στη κλήρωση για να κερδίσει δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Houdis Houses» στο Άστρο Κυνουρίας, προσφορά του ιδιοκτήτη στη “Διακονία” μας, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.