Η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» στην “Community Day” της “Levi Strauss & Co”

Η παγκοσμίως γνωστή εταιρεία ένδυσης  “Levi Strauss & Co” (LEVI’S) επέλεξε την «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» για την υλοποίηση της «Ημέρας της Κοινωνίας» (“Community Day”) στην Ελλάδα για το 2018.

Κάθε χρόνο η LEVI’S, μέσα στο Μάιο αφιερώνει στη κοινωνία μία μέρα, κατά την οποία εργαζόμενοι της εταιρείας σε όλο τον κόσμο, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους περνούν μια μέρα εθελοντικά συνεργαζόμενοι με τοπικούς φορείς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Στο πλαίσιο αυτής της ημέρας, οι εργαζόμενοι της Levi Strauss Greece, στις 09/05/2018 συμμετείχαν σε δράση δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών που νοσηλεύονται  στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, την οποία υλοποίησε η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών». Γνώρισαν, κουβέντιασαν και, από κοινού με τους εθελοντές της «Διακονίας», έπαιξαν και συνέβαλλαν στην ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων που δοκιμάζονται στο νοσοκομείο. Οι εργαζόμενοι της LEVI’S έζησαν ένα μέρος από τη προσφορά της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών» και για λίγες ώρες βίωσαν ότι βιώνουν εισπράττουν καθημερινά οι εθελοντές μας, εισπράττοντας ευχαριστίες χαμόγελο και χαρά, και προσφέροντας μόνο αγάπη και λίγο από το χρόνο τους.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία “Levi Strauss & Co” για τη συνεργασία και συγχαίρουμε για την αξιόλογη κοινωνική της δράση. Συνεργασίες σαν αυτή μας υπενθυμίζουν ότι η προσφορά μας προκαλεί ευαισθησίες και έχει σημαντική απήχηση και αναγνώριση από ποικίλους φορείς της κοινωνίας μας  που μας δίνουν ισχυρό κίνητρο ξεπερνώντας τις δυσκολίες να συνεχίσουμε.