Έληξε η προθεσμία υποβολής αιτημάτων γραμματειακής υποστήριξης

Με το πέρας της προθεσμίας υποβολής αιτημάτων για την πλήρωση της θέσεως γραμματέως Ε.Δ.Α.Ν.Ι., το Δ.Σ. του Συλλόγου επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά και εγκάρδια όλους όσους υπέβαλαν σχετικό αίτημα.
Να ενημερώσει ότι το email δεν θα δέχεται άλλα αιτήματα, υπεβλήθησαν συνολικά (361) αιτήματα απ τα οποία θα εξεταστούν τα (278) τα οποία ακολούθησαν τη διαδικασία που αναφέρονταν στην σχετική ανακοίνωση.
Ο αριθμός των (278) αιτημάτων για την κάλυψη μιας θέσης, αποτελεί για τα μέλη του ΔΣ μέγιστη ευθύνη ορθολογικής αξιοποίησής τους, όχι μόνο για τις εκατοντάδες των επωφελουμένων από την δράση της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών μοναχικούς ασθενείς, ούτε τις εκατοντάδες των συνεργαζομένων εθελοντών μας, αλλά και όσους εκτίμησαν τη δράση και μας τίμησαν με την συμμετοχή τους.
Η υποβολή αιτήματος στις ιδιαίτερα αντίξοες οικονομικά και εργασιακά συνθήκες των ημερών μας, αξιώνει και επιβάλει ουσιαστική, αντικειμενική και αξιοκρατική αξιολόγηση των αιτημάτων, γιατί καθένα απ αυτά είναι φορτισμένο με τον μεγάλο πόνο της ανεργίας, της οικονομικής δυσπραγίας των ημερών και της εναγώνιας αναζήτησης εργασιακής απασχόλησης.
Το Δ.Σ. συνειδητοποιώντας την ευθύνη της επιλογής θέλει να παρακαλέσει.
Τους μετέχοντες, να είναι ανεκτικοί και υπομονετικοί γιατί η ολοκλήρωση μιας τέτοιας δύσκολης αξιολόγησης από εθελοντές και χωρίς στοιχειώδη γραμματειακή υποστήριξη, θα απαιτήσει μεγάλο και ακαθόριστο χρονικό διάστημα.
Και όλους τους εθελοντές, τους συνεργάτες και τους φίλους της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών, να στηρίξουν και με τις πολύτιμες προσευχές τους  την αξιολόγηση.
Εθελοντική Διακονία Ασθενών